torstai 19. tammikuuta 2017

Exuviance- vartalotuotteet

Heippa!

Nyt olisi tarkoitus käydä Exuviancen vartalonhoitoon tarkoitetut tuotteet. Iho on kehomme suurin elin ja samalla kun kasvojen hoito on jo monella päivittäinen rutiini, niin vartaloakin pitäisi muistaa hoitaa sille sopivilla tuotteilla. Varsinkin talvella monille on varmasti tuttua miten jalat hilseilevät kuivuutta ja mustat housut ovat sisältä valkoiset? Vartalovoiteiden levittäminen hoitaa ihoa ja samalla kevyesti hierova liike saa pintaverenkierron vilkastumaan ja keho voi hyvin.

Exuviancelta löytyy tällä hetkellä neljä erilaista tuotetta vartalolle, mutta uusi tuttavuus on tulossa keväällä, kannattaa olla kuulolla ;)

Exuviance-vartalonhoitotuotteet, mitä ne ovat?
 
Age Reverse Toning Neck Cream, on erityisesti hauraalle ja herkälle kaulan ja decoltee-alueen iholle kehitelty tuote, joka saa ihosta kiinteämmän ja sileämmän. Se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa ja taistelee ikääntymistä vastaan mm. omenan kantasolu-uutteen avulla. Sopii kaikille ihotyypeille.


Heel & Elbow Dry Skin Repair on nimensä mukaan erityisen kuivalle iholle tarkoitettu voide. Se kuorii, kosteuttaa ja pehmentää halkeilevaa ja kovettunutta jalkojen, kyynerpäiden ja polvien ihoa. Voide sisältää PHA- ja AHA-happojen ainutlaatuisen sekoituksen sekä E-vitamiinia. Voiteen tuoksu ei ole rehellisesti sanottuna mikään taivaallinen, mutta teho on taattu ja kuivuus saa kyytiä.





Retexturing Treatment on hellästi kuoriva vartalovoide, joka kosteuttaa kuivaa ihoa ja uudistaa sen rakennetta. Voide sisältää muiden Exuviance-tuotteiden tapaan AHA- ja PHA-happoja sekä E-vitamiina ja Sheavoita, jotka yhdessä antavat tuotteelle parhaan tehon kuivuutta vastaan ja saavat ihosta pehmeän ja elinvoimaisemman.

Bionic Body Polishing Masque on kuoriva naamio vartalolle. Se irrottaa kuolleita ihosoluja ihon pinnalta ja tekee ihosta raikkaan ja sileän. AHA-hapot, Sheavoi, A- ja E-vitamiinit tekevät naamion koostumuksesta miellyttävän kermaisen ja se toimii tehokkaana hemmottelu-tuotteena myös kotona, kun iho kaipaa jotain enemmän kuin perusvoiteen. Naamio hierotaan kostealle iholle kevyin pyörivin liikkein, annetaan vaikuttaa noin 2 minuuttia ja huuhdellaan pois. Tämä naamio on ihan lempparini Exuviancen vartalonhoito-tuotteista!



Mitä jos haluan Exuviance-vartalohoidon hoitolassa?

Kauneushoitola Lähteen palveluista löytyvät seuraavat hoidot vartalolle:

Exuviance kuorinta: Kuorinta tehdään hoitolakuorinnalla, AHA-happoja sisältävällä nesteellä, joka hierotaan ihoon kevyesti ja annetaan vaikuttaa hetki. Kuorinnan jälkeen keho käydään läpi lämpimillä pyyhkeillä ja lopuksi levitetään vartalovoide. Kesto noin 35min, hinta 40e

Exuviance kuorinta ja hieronta: Koko vartalon kuorinta, jonka jälkeen kevyt rentouttava hieronta. Hieronta aktivoi verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää elimistön aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Hieronta kestää noin 40minuuttia. Hoidon kokonaiskesto noin 90min, hinta 105e.

Hemmottelupaketti: Koko vartalon kuorinta, hieronta ja pisteenä iin päälle Exuviancen minikasvohoito. Rentouttava paketti, joka sopii täydellisesti esimerkiksi lahjaksi. Kesto noin 2 tuntia ja hinta 140e.  

Voinko tilata Exuviance-tuotteita esimerkiksi nettikaupasta?

Exuviance-tuotteista vielä yleisesti sen verran, että tuotteita myyvät vain valtuutetut hoitolat, kosmetologit, jotka ovat saaneet tuotteista kattavan koulutuksen. Tuotteita ei siis myydä verkkokaupoissa, jos tilaat tuotteen jostain maailmalta netin kautta, et voi olla varma mitä saat. Tuotteet eivät välttämättä ole "aitoa tavaraa", ne voivat olla vanhentuneita tai varastettua varastoa. Kannattaa muistaa, että vain valtuutettu jälleenmyyjä voi olla yhteydessä Exuviancen kanssa esimerkiksi viallisista tuotteista tai mieltä askaruttavissa kysymyksissä. Me olemme täällä hoitolassa sinua varten ja autamme mielellämme sinua löytämään sopivat ihonhoitotuotteet itsellesi.





Ensi viikolla Blogi-päivitystä ei valitettavasti tule, sillä lähden etsimään rentoutta, lunta ja hiihtokelejä pohjoisesta, palataan siis helmikuun alussa HydraFacialin merkeissä :)

-Noora



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti