torstai 5. tammikuuta 2017

Exuviance - Tuotelinjat

Heippa!

Niinkuin edellisessä tekstissä kerroin Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja, joka perustuu AHA ja PHA-happojen vaikutukseen iholla. Exuviancella on neljä erilaista linjaa ja erilliset täsmätuotteet ongelma kohtiin sekä vartalon hoitoon tarkoitetut tuotteet. Vartalonhoitotuotteista erillinen teksti parin viikon päästä :)  Käyn nyt lyhyesti linjat läpi ja ensi viikon postauksessa kerron hoidoista, jota suosittelemme kyseisen linjan käyttäjälle.

Haluatko ihoosi kirkastusta, hehkua ja hyvää tunnetta?

Sinulle valinta olisi Exuviancen perustuotteet! Perustuotteet on jaoteltu kahteen eri linjaan, kaikkien ihojen perushoitoon myös herkälle iholle sekä normaalin ja sietokykyisemmän ihon perushoitoon. Herkemmän ihon puhdistustuotteina käytössäsi olisi aamuin illoin hellävarainen puhdistusmaito (Gentle Cleasing Milk) sekä kasvovesi (Soothing Toning Lotion), silmänympäryksiä suojaamassa kosteuttava Hydrating Eye Complex -silmänympärys voide. Päivällä kasvoillesi levittäisit suojakertoimen sisältävää  Multi-Protective Day Creme spf 20 -päivävoidetta tai vaihtoehtoisesti kevyempää Sheer Refining Fluidia (spf 35). Yöksi hoitavampaa Evening Restorative Complex-yövoidetta. Sietokykyisemmälle iholle puhdistustuotteet vaihdettaisiin glykolihappoa sisältävään puhdistusgeeliin (Purifying  Cleansing Gel) ja vahvempaan kasvoveteen (Moisture Balance Toner). Voiteiden alle suosittelemme Exuviancen "ihmetippoja", Vespera Serumia, joka parantaa solujen aineenvaihduntaa ja antaa iholle hohtoa ja kirkkautta.



Tuntuuko, että ihosi kaipaa kiinteytystä ja haluaisit näyttää nuoremmalta?

Ikääntyvän ihon valinta on Exuviance Age Reverse -linja! Age Reverse-tuotteet elvyttävät tehokkaasti ihon kollageenia ja tukikudoksia ja ne suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Kasvojen puhdistukseen BioActiv Wash-puhdistusvaahto, joka sisältää PHA-happoa, aloe vera-uutetta, ruusua, kamomillaa ja kurkkua. Silmänympärysihon hoitoon Eye Contour, jonka peptidit kiinteyttävät ihon rakennetta ja vähentävät mm. naururyppyjä. Päivällä kasvoillesi levittäisit suojakertoimen 30 sisältävää Day Repair-voidetta, joka saa ihostasi tasaisen, hehkuvan ja nuorekkaan. Yöllä ikääntynyt iho tarvitsee erityistä hoitoa, joten paras mahdollinen tuote tähän on Night Lift, jonka kolmivaikutteinen koostumus (Peptidit, PHA ja AHA) stimuloi kollageenin muodostumista ja vahvistaa ihon tukirakennetta. Voiteiden alle käytettäväksi suosittelemme Collagen Triple Boost Serumia, joka yhdessä voiteen kanssa kohottaa ihoa ja tekee siitä kiinteämmän.



Vaivaako akne ja näppylät sinua?

Exuviancen akne-ihon tuotteet puhdistavat ihoa syvältä kuitenki säilyttäen ihon kosteustasapainon. Vaikka monet kuvittelevat, että akne-iho on rasvainen ja vaatii tujut tuotteet sen nujertamiseen on iho yleensä kuiva ja tujut ihonhoitotuotteet vain tekevät lisää hallaa kuivattaen ihoa entistä enemmän, jolloin epäpuhtaudet tukkiutuvat lisää. Aknen hoitoon puhdistustuotteeksi Clarifying Facial Cleanser, mieto puhdistustuote, joka puhdistaa ihon meikistä ja epäpuhtauksista, mutta ei kuivata sitä. nestemäistä Clarifying Solutionia levitetään puhdistuksen jälkeen ihon ongelma-alueelle. Täsmätuotteeksi näppyihin Blemish Treatment Gel, joka kuivattaa aknenäppylän. Päiväkäyttöön aknelle suosittelemme kevyttä Sheer Refining Fluidia tai kiiltoa vähentävää Matte Perfection-päivävoidetta. Yöksi ihoa hoitamaan Night Renewal Hydragel, kevyt silkkimäinen geeli, joka vähentää ylimääräistä rasvaa, supistaa ihohuokosia ja kosteuttaa ihoa optimaalisesti.



Kärsitkö pigmenttiläiskistä ja haluaisit ihostasi tasaisemman? 

Exuviance OptiLight Collection on tehokas ihonhoitolinja, joka tasoittaa ihonsävy. Tuotteden ainesosat auttavat vaalentamaan näkyviä pigmenttimuutoksia sekä estämään uusien muutoksien syntyä. OptiLight tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä voidaan käyttää kasvoille, decolteelle sekä myös käsille. Puhdistukseen OptiLight Daily Prep-puhdistusaine, joka poistaa meikin tehokkaasti, tasoittaa ihohuokoisia ja valmistaa ihon vastaanottavaiseksi muille linjan tuotteille. Päivällä olisi suositeltavaa käyttää suojakertoimen sisältävää OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer spf 25 -voidetta, joka hoitaa ihoa tasoittaen ihonsävyä ja ehkäisee auringon aiheuttamien vaurioiden muodostumista. Yöksi iholle sopiva tuote olisi OptiLight Tone Corrector, joka kuorii ihoa hellävaraisesti ja auttaa yhdessä A-vitamiinin (retinoli) ja C-vitamiinin kanssa vähentämään pigmenttihäiriöitä. Voiteiden alle OptiLight-linja tarjoaa OptiLight Essential 6 serumin, joka tasoittaa ja kirkastaa ihoa. 



Lisäksi Exuviancelta löytyy tuotteita, joita voidaan yhdistää kaikkiin linjoihin. Värivoiteet, jotka jatkavat ihonhoitoa meikissä, Triple Microdermabrassion -kuorinta, 4 erilaista naamiota (puhdistava ja rauhoittava savinaamio, kosteuttava Deep Hydrating treatment, elvyttävä Bionic Oxygen sekä "tuhkimonaamio" Rejuvenating Treatment Masque), erityisen hoitava yövoide Ultra Restorative Creme, antioksidanttinen C-vitamiini jauhe, kirkastava silmänympärysvoide, täsmätuote rypyille sekä paljon muuta...


Exuviancen tuotteet pyörivät 37- 79euron välissä, ovat erittäin riittoisia ja ihania käyttää! Jos et ole ennen käyttänyt Exuviance tuotteita, voisi olla hyvä aloittaa kokeilu ja tutustuminen maltillisesti, käyttää tuotteita ensin noin 2-3 kertaa viikossa ja nostaa käyttökertoja niin, että iho ehtii tottua uusiin tuotteisiin.

Ihania pakkaskelejä toivottelee,

Noora :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti