torstai 23. helmikuuta 2017

YumiLashes- ripsien kestotaivutus

Heipparallaa taas!

Tämän kertainen teksti käsittelee YumiLashes-ripsien kestotaivutusta, mikä se on, mitä ripsille tehdään, kauanko vaikutus kestää ja miltä tulos näyttää. Itselläni on ollut nyt noin vuoden verran Yumit ripsissä ja voinkin sanoa pienen varoituksen sana näin alkuun, taivutukset todellakin koukuttavat ;)



YumiLashes on vuonna 2008 syntynyt tekniikka, joka niin sanotusti korvaa vanhan mallisen ripsipermanentin. Ripsipermanentista eroten YumiLashes nostaa ripsesi kauniin kaareviksi tyvestä lähtien, ylöspäin, jolloin ripsi saa lisää pituutta, näyttävyyttä ja tuuheutta. Ripsen kauniin muodon täydentää väri, joka tuo katseeseen syvyyttä. YumiLashes tuo säihkyä katseeseesi ilman ripsipidennyksiä ja keinotekoisuutta.



Käsittely aloitetaan ripsien puhdistuksella, johon käytetään juuri tähän kehiteltyjä proteiinipuhdistulappuja, jotka poistavat ylimääräisen rasvan ripsen pinnasta, jotta vaikuttavat aineet saadaan mahdollisimman hyvin ripseen ja tuloksesta tulee paras mahdollinen. Puhdistuksen jälkeen alaripset suojataan geelilapulla, jotta ne eivät nouse taivutukseen mukaan. Yumitekniikka perustuu silikonityynyihin, joiden avulla ripsi saadaan haluttuun kauniiseen kaarevuuteen. Silikonityynyjä on kolmea erikokoa ja koko valitaan asiakkaan ripsien pituuden ja halutun lopputuloksen mukaan. Silikonityyny liimataan asiakkaan luomelle, jonka jälkeen aloitetaan itse ripsien liimaaminen, ripset siis nostellaan tyynyä vasten ja liimataan siihen käsittelyn ajaksi.

Alkuvalmisteluiden jälkeen aloitetaan aineiden levitys ripselle. Ensimmäisenä ripselle levitetään YumiLift- aine ja seuraavaksi YumiFix, jonka jälkeen ripset värjätään. Ripsien värjäyksen jälkeen ripsille levitetään YumiNourish, joka hoitaa ja kosteuttaa ripsiä ja irroittaa ne silikonityynystä. Ripsien irrotuksen jälkeen myös silikonityynyt sekä geelilaput poistetaan ja kaikki ylimääräinen pyyhitään pois. YumiLashesh taivutuksen jälkeen ripsiä ei tulisi kastella noin 1-2 vuorokauteen, jotta tuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä.



Ripsien taivuttaminen ja värjääminen vie noin 60minuuttia ja hintaa käsittelylle tulee 80euroa. Taivutus pysyy noin 8-12 viikkoa ja se riippuu ripsen omasta kasvusta, luonnollisesti taivutus häviää kun ripsi kasvaa kasvukautensa loppuun ja putoaa pois. YumiLashes-kestotaivutusten yhteydessä kulmien muotoilu ja värjäys 15e

YumiLashes -kestotaivutusta ei voida tehdä mikäli olet raskaana tai imetät, sinulla on silmätulehdus tai sairastat alopeciaa tai trichotillomaniaa. Kaihi ei estä YumiLashes-taivutuksen tekemistä. Mikäli käytät piilolinssejä, suosittelemme poistamaan linssit ennen hoitoa ja välttämään niiden käyttöä seuraavat 24 tuntia. Lisätietoa maahantuojasta ja YumiLashes-merkistä saat heidän omilta sivuiltaan www.yumilashes.fi, vastaamme myös hoitolalla mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Seuraavassa tekstissä käsittelyssä karvanpoisto sokerilla ja vahalla :)

Mukavaa talvilomaviikon jatkoa toivottelee,

Noora 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti