torstai 19. tammikuuta 2017

Exuviance- vartalotuotteet

Heippa!

Nyt olisi tarkoitus käydä Exuviancen vartalonhoitoon tarkoitetut tuotteet. Iho on kehomme suurin elin ja samalla kun kasvojen hoito on jo monella päivittäinen rutiini, niin vartaloakin pitäisi muistaa hoitaa sille sopivilla tuotteilla. Varsinkin talvella monille on varmasti tuttua miten jalat hilseilevät kuivuutta ja mustat housut ovat sisältä valkoiset? Vartalovoiteiden levittäminen hoitaa ihoa ja samalla kevyesti hierova liike saa pintaverenkierron vilkastumaan ja keho voi hyvin.

Exuviancelta löytyy tällä hetkellä neljä erilaista tuotetta vartalolle, mutta uusi tuttavuus on tulossa keväällä, kannattaa olla kuulolla ;)

Exuviance-vartalonhoitotuotteet, mitä ne ovat?
 
Age Reverse Toning Neck Cream, on erityisesti hauraalle ja herkälle kaulan ja decoltee-alueen iholle kehitelty tuote, joka saa ihosta kiinteämmän ja sileämmän. Se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa ja taistelee ikääntymistä vastaan mm. omenan kantasolu-uutteen avulla. Sopii kaikille ihotyypeille.


Heel & Elbow Dry Skin Repair on nimensä mukaan erityisen kuivalle iholle tarkoitettu voide. Se kuorii, kosteuttaa ja pehmentää halkeilevaa ja kovettunutta jalkojen, kyynerpäiden ja polvien ihoa. Voide sisältää PHA- ja AHA-happojen ainutlaatuisen sekoituksen sekä E-vitamiinia. Voiteen tuoksu ei ole rehellisesti sanottuna mikään taivaallinen, mutta teho on taattu ja kuivuus saa kyytiä.





Retexturing Treatment on hellästi kuoriva vartalovoide, joka kosteuttaa kuivaa ihoa ja uudistaa sen rakennetta. Voide sisältää muiden Exuviance-tuotteiden tapaan AHA- ja PHA-happoja sekä E-vitamiina ja Sheavoita, jotka yhdessä antavat tuotteelle parhaan tehon kuivuutta vastaan ja saavat ihosta pehmeän ja elinvoimaisemman.

Bionic Body Polishing Masque on kuoriva naamio vartalolle. Se irrottaa kuolleita ihosoluja ihon pinnalta ja tekee ihosta raikkaan ja sileän. AHA-hapot, Sheavoi, A- ja E-vitamiinit tekevät naamion koostumuksesta miellyttävän kermaisen ja se toimii tehokkaana hemmottelu-tuotteena myös kotona, kun iho kaipaa jotain enemmän kuin perusvoiteen. Naamio hierotaan kostealle iholle kevyin pyörivin liikkein, annetaan vaikuttaa noin 2 minuuttia ja huuhdellaan pois. Tämä naamio on ihan lempparini Exuviancen vartalonhoito-tuotteista!



Mitä jos haluan Exuviance-vartalohoidon hoitolassa?

Kauneushoitola Lähteen palveluista löytyvät seuraavat hoidot vartalolle:

Exuviance kuorinta: Kuorinta tehdään hoitolakuorinnalla, AHA-happoja sisältävällä nesteellä, joka hierotaan ihoon kevyesti ja annetaan vaikuttaa hetki. Kuorinnan jälkeen keho käydään läpi lämpimillä pyyhkeillä ja lopuksi levitetään vartalovoide. Kesto noin 35min, hinta 40e

Exuviance kuorinta ja hieronta: Koko vartalon kuorinta, jonka jälkeen kevyt rentouttava hieronta. Hieronta aktivoi verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää elimistön aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Hieronta kestää noin 40minuuttia. Hoidon kokonaiskesto noin 90min, hinta 105e.

Hemmottelupaketti: Koko vartalon kuorinta, hieronta ja pisteenä iin päälle Exuviancen minikasvohoito. Rentouttava paketti, joka sopii täydellisesti esimerkiksi lahjaksi. Kesto noin 2 tuntia ja hinta 140e.  

Voinko tilata Exuviance-tuotteita esimerkiksi nettikaupasta?

Exuviance-tuotteista vielä yleisesti sen verran, että tuotteita myyvät vain valtuutetut hoitolat, kosmetologit, jotka ovat saaneet tuotteista kattavan koulutuksen. Tuotteita ei siis myydä verkkokaupoissa, jos tilaat tuotteen jostain maailmalta netin kautta, et voi olla varma mitä saat. Tuotteet eivät välttämättä ole "aitoa tavaraa", ne voivat olla vanhentuneita tai varastettua varastoa. Kannattaa muistaa, että vain valtuutettu jälleenmyyjä voi olla yhteydessä Exuviancen kanssa esimerkiksi viallisista tuotteista tai mieltä askaruttavissa kysymyksissä. Me olemme täällä hoitolassa sinua varten ja autamme mielellämme sinua löytämään sopivat ihonhoitotuotteet itsellesi.





Ensi viikolla Blogi-päivitystä ei valitettavasti tule, sillä lähden etsimään rentoutta, lunta ja hiihtokelejä pohjoisesta, palataan siis helmikuun alussa HydraFacialin merkeissä :)

-Noora



maanantai 16. tammikuuta 2017

Exuviance, minkälainen sinun hoitosi on?

Edellisviikon (köh köh…tämän julkaisu vähän venyi viisaudenhampaan ja erilaisten tietokone-ongelmien vuoksi… ) postauksessa kirjoittelin teille Exuviancen tuotteista ja nyt vuorossa olisivat hoidot, joita hoitolastamme löytyy! Meillä Kauneushoitola Lähteessä jokaiseen kasvohoitoon kuuluu kulmien muotoilu sekä kevyt meikki hoidon jälkeen.


Exuviance minihoito sopii loistavasti virkistäväksi lounastauon hoidoksi, jos kaipaat ihoosi nopeasti pientä hehkua.  Minihoitoa kutsutaan myös kuurihoidoksi ja suurin hyöty siitä saadaan kun hoitoja otetaan sarjana 6-10 kertaa 1-4 viikon välein. Kysy sarjahoitotarjousta ;)
                            
                             -alkupuhdistus ihotyypille sopivilla tuotteilla
                             -kuorinta Triple Microdermabrassion-kuorintavoiteella
                             -Peel 20% tai 30% AHA-hapotus
                             -neutralisointi
                             -naamio ja loppuhoitovoiteet
                             -noin 35minuuttia, 50e

Exuviance Klassinen ihonpuhdistus on kosteuttava ja elvyttävä hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Siihen voidaan myös liittää mekaaninen puhdistus, jolloin hoidosta saadaan myös tehokkaan puhdistava. Hoito sopii myös akne-iholle.
                             -alkupuhdistus ihotyypille sopivilla tuotteilla
                             -kuorinta Triple Microdermabrassion-kuorintavoiteella
                             -Peel 20% tai 30% AHA-hapotus
                             -neutralisointi
                             -tarvittaessa mekaaninen puhdistus
                             -verenkiertoa kiihdyttävä ja samalla kosteuttava hieronta (PHA Massage Creme)
                             -naamio ja loppuhoitovoiteet
                             -noin 90min, 75e (mekaanisella 90e)



Exuviance Anti-Age, kiinteyttävä kasvohoito, joka sopii täydellisesti aikuiselle iholle.
                             -alkupuhdistus Age-Reverse puhdistustuotteella
                             -Antioxidant Peel Booster-tehoaine
                             -Peel 20% tai 30% AHA-hapotus
                             -neutralisointi
                             -verenkiertoa kiihdyttävä ja samalla kosteuttava hieronta (PHA Massage Creme)
                             -kultanaamio (erityisnaamio ikääntyneelle iholle)
                             -kiinteyttävä serum, age-reverse voide ja silmänympärysvoide
                             -noin 75min, 75e

Exuviance OptiLight –hoito, pigmenttimuutoksia tasoittava hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille.  Paras tulos saadaan aikaiseksi, kun asiakkaalla kotona käytössä OptiLight-tuotteet ja vältetään auringon valolle altistumista.
       -alkupuhdistus OptiLight- puhdistustuotteella
                             -Clarifying Peel Booster-tehoaine
                             -Peel 20% AHA hapotus
                             -neutralisointi
                             -verenkiertoa kiihdyttävä ja samalla kosteuttava hieronta (PHA Massage Creme)
                             -OptiLight Whitening Treatment-naamio (erityisnaamio pigmenttimuutoksille)
                             -kirkastava optilight -serum, optilight- voide ja silmänympärysvoide
                             -noin 75min, 75e



Jokaiseen kasvohoitoon pystyy myös lisäämään rentouttavan niska-hartiahieronnan (10e), boosterin (10e), silmänympäryshoidon (15e), jossa myös silmänympärys alueen iho kuoritaan ja sille asetetaan erityinen silmänympärysiholle tarkoitettu ”lappunaamio”, ripsien ja kulmien kestovärjäyksen (20e) tai vaikka käsiä kosteuttavan parafiinihoidon (25e). Ja hei muuten, silmänympäryshoito on helmikuun loppuun asti tutustumistarjouksessa 10e!

Ensi torstain blogi-postauksessa käydään läpi Exuviancen vartalonhoito-tuotteet ja meidän vartalohoidot ja sitten onkin aika siirtyä seuraavaan tuotesarjaan…Mukavaa työviikkoa kaikille, palataan asiaan torstaina ;)

-Noora

torstai 5. tammikuuta 2017

Exuviance - Tuotelinjat

Heippa!

Niinkuin edellisessä tekstissä kerroin Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja, joka perustuu AHA ja PHA-happojen vaikutukseen iholla. Exuviancella on neljä erilaista linjaa ja erilliset täsmätuotteet ongelma kohtiin sekä vartalon hoitoon tarkoitetut tuotteet. Vartalonhoitotuotteista erillinen teksti parin viikon päästä :)  Käyn nyt lyhyesti linjat läpi ja ensi viikon postauksessa kerron hoidoista, jota suosittelemme kyseisen linjan käyttäjälle.

Haluatko ihoosi kirkastusta, hehkua ja hyvää tunnetta?

Sinulle valinta olisi Exuviancen perustuotteet! Perustuotteet on jaoteltu kahteen eri linjaan, kaikkien ihojen perushoitoon myös herkälle iholle sekä normaalin ja sietokykyisemmän ihon perushoitoon. Herkemmän ihon puhdistustuotteina käytössäsi olisi aamuin illoin hellävarainen puhdistusmaito (Gentle Cleasing Milk) sekä kasvovesi (Soothing Toning Lotion), silmänympäryksiä suojaamassa kosteuttava Hydrating Eye Complex -silmänympärys voide. Päivällä kasvoillesi levittäisit suojakertoimen sisältävää  Multi-Protective Day Creme spf 20 -päivävoidetta tai vaihtoehtoisesti kevyempää Sheer Refining Fluidia (spf 35). Yöksi hoitavampaa Evening Restorative Complex-yövoidetta. Sietokykyisemmälle iholle puhdistustuotteet vaihdettaisiin glykolihappoa sisältävään puhdistusgeeliin (Purifying  Cleansing Gel) ja vahvempaan kasvoveteen (Moisture Balance Toner). Voiteiden alle suosittelemme Exuviancen "ihmetippoja", Vespera Serumia, joka parantaa solujen aineenvaihduntaa ja antaa iholle hohtoa ja kirkkautta.



Tuntuuko, että ihosi kaipaa kiinteytystä ja haluaisit näyttää nuoremmalta?

Ikääntyvän ihon valinta on Exuviance Age Reverse -linja! Age Reverse-tuotteet elvyttävät tehokkaasti ihon kollageenia ja tukikudoksia ja ne suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Kasvojen puhdistukseen BioActiv Wash-puhdistusvaahto, joka sisältää PHA-happoa, aloe vera-uutetta, ruusua, kamomillaa ja kurkkua. Silmänympärysihon hoitoon Eye Contour, jonka peptidit kiinteyttävät ihon rakennetta ja vähentävät mm. naururyppyjä. Päivällä kasvoillesi levittäisit suojakertoimen 30 sisältävää Day Repair-voidetta, joka saa ihostasi tasaisen, hehkuvan ja nuorekkaan. Yöllä ikääntynyt iho tarvitsee erityistä hoitoa, joten paras mahdollinen tuote tähän on Night Lift, jonka kolmivaikutteinen koostumus (Peptidit, PHA ja AHA) stimuloi kollageenin muodostumista ja vahvistaa ihon tukirakennetta. Voiteiden alle käytettäväksi suosittelemme Collagen Triple Boost Serumia, joka yhdessä voiteen kanssa kohottaa ihoa ja tekee siitä kiinteämmän.



Vaivaako akne ja näppylät sinua?

Exuviancen akne-ihon tuotteet puhdistavat ihoa syvältä kuitenki säilyttäen ihon kosteustasapainon. Vaikka monet kuvittelevat, että akne-iho on rasvainen ja vaatii tujut tuotteet sen nujertamiseen on iho yleensä kuiva ja tujut ihonhoitotuotteet vain tekevät lisää hallaa kuivattaen ihoa entistä enemmän, jolloin epäpuhtaudet tukkiutuvat lisää. Aknen hoitoon puhdistustuotteeksi Clarifying Facial Cleanser, mieto puhdistustuote, joka puhdistaa ihon meikistä ja epäpuhtauksista, mutta ei kuivata sitä. nestemäistä Clarifying Solutionia levitetään puhdistuksen jälkeen ihon ongelma-alueelle. Täsmätuotteeksi näppyihin Blemish Treatment Gel, joka kuivattaa aknenäppylän. Päiväkäyttöön aknelle suosittelemme kevyttä Sheer Refining Fluidia tai kiiltoa vähentävää Matte Perfection-päivävoidetta. Yöksi ihoa hoitamaan Night Renewal Hydragel, kevyt silkkimäinen geeli, joka vähentää ylimääräistä rasvaa, supistaa ihohuokosia ja kosteuttaa ihoa optimaalisesti.



Kärsitkö pigmenttiläiskistä ja haluaisit ihostasi tasaisemman? 

Exuviance OptiLight Collection on tehokas ihonhoitolinja, joka tasoittaa ihonsävy. Tuotteden ainesosat auttavat vaalentamaan näkyviä pigmenttimuutoksia sekä estämään uusien muutoksien syntyä. OptiLight tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä voidaan käyttää kasvoille, decolteelle sekä myös käsille. Puhdistukseen OptiLight Daily Prep-puhdistusaine, joka poistaa meikin tehokkaasti, tasoittaa ihohuokoisia ja valmistaa ihon vastaanottavaiseksi muille linjan tuotteille. Päivällä olisi suositeltavaa käyttää suojakertoimen sisältävää OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer spf 25 -voidetta, joka hoitaa ihoa tasoittaen ihonsävyä ja ehkäisee auringon aiheuttamien vaurioiden muodostumista. Yöksi iholle sopiva tuote olisi OptiLight Tone Corrector, joka kuorii ihoa hellävaraisesti ja auttaa yhdessä A-vitamiinin (retinoli) ja C-vitamiinin kanssa vähentämään pigmenttihäiriöitä. Voiteiden alle OptiLight-linja tarjoaa OptiLight Essential 6 serumin, joka tasoittaa ja kirkastaa ihoa. 



Lisäksi Exuviancelta löytyy tuotteita, joita voidaan yhdistää kaikkiin linjoihin. Värivoiteet, jotka jatkavat ihonhoitoa meikissä, Triple Microdermabrassion -kuorinta, 4 erilaista naamiota (puhdistava ja rauhoittava savinaamio, kosteuttava Deep Hydrating treatment, elvyttävä Bionic Oxygen sekä "tuhkimonaamio" Rejuvenating Treatment Masque), erityisen hoitava yövoide Ultra Restorative Creme, antioksidanttinen C-vitamiini jauhe, kirkastava silmänympärysvoide, täsmätuote rypyille sekä paljon muuta...


Exuviancen tuotteet pyörivät 37- 79euron välissä, ovat erittäin riittoisia ja ihania käyttää! Jos et ole ennen käyttänyt Exuviance tuotteita, voisi olla hyvä aloittaa kokeilu ja tutustuminen maltillisesti, käyttää tuotteita ensin noin 2-3 kertaa viikossa ja nostaa käyttökertoja niin, että iho ehtii tottua uusiin tuotteisiin.

Ihania pakkaskelejä toivottelee,

Noora :)