torstai 22. joulukuuta 2016

Tervetuloa Lähteen maailmaan!



Tervetuloa Kauneushoitola Lähteen Blogiin!

Blogista tulet löytämään tietoa meistä, tuotesarjoistamme, hoidoistamme sekä yleistä höpinää kosmetiikan ja ihonhoidon maailmasta. Toivon, että tekstit auttavat sinua löytämäään oman ihonhoitosarjasi monien joukosta ja saat vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Kirjoitan ensimmäisenä teille esittelytekstin meistä ja hoitolastamme, hyppää siis matkaan Lähteen maailmaan!

Kauneushoitola Lähde on Helsingin Vaasankadulla sijaitseva, kahden huoneen kauneushoitola, jonka palveluihin kuuluvat kasvo-, käsi-, jalka-, ja vartalohoidot, kulmien ja ripsien kestovärjäykset, ripsien kestotaivutukset, sokeroinnit ja vahaukset sekä meikit. Hinnaston, palveluvalikoimamme kokonaisuudessaan sekä nettiajanvarauksemme löydät kotisivuiltamme www.kauneushoitolalahde.fi.






Lähteessä teitä hemmottelevat minä, SKY-Cidesco-kosmetologi Noora sekä SKY-kosmetologi Margareta. Itse olen kaksi vuotta sitten valmistunut Stadin ammattiopiston kasvatti, joka uskoo ihonhoidon tuovan asiakkaalle niin konkreettista kuin henkistäkin hyvinvointia. Mielestäni sen lisäksi, että hoidon tulokset näkyvät iholla on tärkeä vaikutus myös rentoutuksella ja mielihyvän lisäämisellä.Esimerkiksi ihonpuhdistuksen yhteydessä tehtävä kasvohieronta rentouttaa, purkaa stressiä ja auttaa jaksamaan nykyisin niin yleisen hektisen arjen keskellä. Kauneus kumpuaa sisältä päin ja samaan aikaan hyvä mieli lähtee raikkaasta ja huolitellusta ulkonäöstä. Mitä mieltä sinä itse olet?  Margareta on vankan kokemuksen alalta omaava kosmetologi, joka paneutuu jokaiseen asiakkaaseen ja iho-ongelmaan huolellisesti. Margaretan vahvuuksiin kuuluu erityisesti jalkahoidot sekä ihonpuhdistukset.

Hoitosarjoinamme on käytössä loistavat ammattisarjat Exuviance, HydraFacial, Hjeronymus, Gehwol, YumiLashes- ripsien kestotaivutukset ja Rolf Sterh- meikit. Tulen kirjoittamaan teille erillisin postauksen jokaisesta tuotesarjasta sekä heidän hoidoistaan. Pyrin toteuttamaan postaukset ”teksti viikossa”-periaatteella. Toiveita aiheista saa esittää ja palautetta antaa :)

Löydät Lähteen myös Facebookista  https://www.facebook.com/kauneushoitolalahde/, Instagramista käyttäjänimellä @kauneushoitola_lahde. Vastaan mielelläni mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin sähköpostilla info@kauneushoitolalahde.fi, facebookin kautta, tai puhelimitse 09 711 017. Vaikka numeromme on lankaliittymä, myös tekstiviesti tulevat perille ;)


Ihanaa Joulun aikaa, Onnea vuodelle 2017 ja Toivottavasti viihdyt blogimme parissa!

-Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti