torstai 29. joulukuuta 2016

Exuviance- edistyksellistä ihonhoitoa kaikille


Mistä Exuviance tulee ja miksi?

Exuviance on hoitolamme pääsarja, jolla suurin osa hoidoistamme tehdään. Exuviance on jenkkilöistä lähtöisin oleva edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka tuotevalikoimista löytyy tuotteita kasvoille ja vartalolle. Exuviancen historia menee 1970-luvun alkuun, jolloin tohtorit Van Scott ja Yu havaitsivat, että jotkin luonnollisesti esiintyvät hapot, joita on syötävissä hedelmissä ja vihanneksissa ovat syvävaikutteisia ja hyödyllisiä myös ihmisen ihon hyvinvoinnin kannalta. Tohtorit julkaisivat löydöksestään, alfahydroksihapoista (AHA) tieteellisen artikkelin vuonna 1974, josta lähtien he ovat olleet AHA-happojen kansainvälisiä asiantuntijoita ja AHA-teknologian kehittäjiä. Artikkeli kertoi miten yleisiä iho-ongelmia voidaan hoitaa AHA:n avulla.

Van Scott ja Yu jatkoivat tieteellistä tutkimustaan kahden vuosikymmenen ajan, kunnes päättivät vuonna 1988 perustaa oman ihonhoitoalan yrityksen, NeoStrata Companyn. Yrityksen visiona oli kehittää patentoitujen teknologioiden pohjalta hoitoon ja myyntiin korkealaatuisia AHA-tuotteita, joiden avulla edistynyt ihonhoito saataisiin kaikkien ulottuville. Näin syntyi Exuviance-tuotesarja, jota edelleen tänä päivänä tutkitaan ja kehitetään hurjan tieto-taidon avulla. Tähän päivään mennessä AHA-happojen rinnalle ovat nousseet myös herkemmälle iholle sopivat polyhydroksihapot (PHA), patentoidut NeoGlukosamiini, Aminofil sekä erilaiset peptidit.



Mitä se AHA tai PHA sitten on? Entä Aminofil tai NeoGlukosamiini??

AHA, eli alfahydroksihapot ovat useita luonnossa esiintyviä happoja, niitä esiintyy hedelmissä, vihanneksissa ja myös meidän omassa kehossamme. AHA-hapot irrottavat kuolleen ihokerroksen kuivia pintasoluja ja stimuloi kuoriutumisprosessia tuoden esille uuden kirkkaan ja terveen ihon. Ihon uloin kerros uusiutuu luonnollisesti 4-6 viikossa, mutta vanhetessa tämä prosessi hidastuu ja ihosta tulee nuutuneemman näköinen. AHA-happojen avulla uusitumisaika optimoituu samalla tasolle ja ihosta tulee terveemmän ja nuoremman näköinen. Exuviancen tuotteissa käytetään Glykolihappoa (esiintyy luontaisesti sokeriruuossa), Sitruunahappoa, sekä Mantelihappoa. Tiesitkö, että jo muinaisessa Egyptissä Kleopatra kylpi hapantuneessa maidossa, jolloin maitohapot hoitivat ihoa.

PHA, eli polyhydroksihappo on AHA:sta kehitetty johdannainen, joka kosteuttaa tehokkaasti ja vahvistaa ihon suojamekanismia. Exuviancen tuotteissa käytetään kahta erilaista PHA-happoa, Glukonolaktonia ja Laktobionista happoa. Glukonolaktoni on kosteuttava, ikääntymistä ehkäisevä aktiiviaine, joka ei ärsytä ihoa. Se toimii antioksidanttina ja vahvistaa ihon suojamekanismia. Laktobioninen happo taas on patentoitu PHA, jota saadaan maitosokerista. Se auttaa korjaamaan auringon vaurioittamaa ihoa, pintajuonteita, epätasaista pigmenttiä, suurentuneita ihohuokosia ja epätasaista ihoa. Laktobioninen happo on Glukonolaktonin tapaan antioksidantti, joka estää ihon kollageenia hajoamasta.

Aminofil on patentoitu aminohappojohdannainen, joka antaa iholle täyteläisyyttä, stimuloi tehokkaasti kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon tukirakennetta. Aminofil on mm. Exuviancen Age Reverse- sarjan tehokas vaikuttaja, jonka avulla taistellaan ihon vanhenemista vastaan. Aminofil sopii raaka-aineena jokaisen ihotyypin tuotteisiin.

NeoGlukosamiinin teknologia perustuu aminosokereihin, joita esiintyy luontaisesti ihmisen iholla. Se kuorii hellävaraisesti ja edistää solujen uudistumista. Se on ihon kosteustasapainoa ylläpitävän hyaluronihapon rakennusosa, jota esiintyy ihon tukikudoksessa. NeoGlukosamiinia käytetään useissa Exuviancen tuotteissa ja Aminofilin tapaan se sopii kaikille ihotyypeille. 

Vaikka Exuviance perustuukin happoihin täytyy muistaa, että tulos ei määräydy hapon vahvuuden mukaan. Happojen toiminta yhdessä muiden tuotteiden raaka-aineiden kanssa ja tieteellinen kehittäminen sekä huolellinen tutkimustyö takaavat parhaan mahdollisen tuloksen, joka voidaan antaa myös herkkäihoisille asiakkaillemme.  

Exuviance perustajat tohtorit Van Scott ja Yu ovat vuonna 2010 saanet arvostetun Discovery Award -palkinnon, joka on kunnianosoitus heidän tekemästään työstä dermalogian alalla.

Lisää infoa Exuviancesta löydät heidän kotisivuiltaan www.exuviance.fi 
 
Tässä lyhykäisyydessään avainteknologiaa ja historiaa Exuviancen takana, seuraavassa postauksessa Exuviancen päivittäisestä käytöstä sekä tuotelinjoista :)

torstai 22. joulukuuta 2016

Tervetuloa Lähteen maailmaan!



Tervetuloa Kauneushoitola Lähteen Blogiin!

Blogista tulet löytämään tietoa meistä, tuotesarjoistamme, hoidoistamme sekä yleistä höpinää kosmetiikan ja ihonhoidon maailmasta. Toivon, että tekstit auttavat sinua löytämäään oman ihonhoitosarjasi monien joukosta ja saat vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Kirjoitan ensimmäisenä teille esittelytekstin meistä ja hoitolastamme, hyppää siis matkaan Lähteen maailmaan!

Kauneushoitola Lähde on Helsingin Vaasankadulla sijaitseva, kahden huoneen kauneushoitola, jonka palveluihin kuuluvat kasvo-, käsi-, jalka-, ja vartalohoidot, kulmien ja ripsien kestovärjäykset, ripsien kestotaivutukset, sokeroinnit ja vahaukset sekä meikit. Hinnaston, palveluvalikoimamme kokonaisuudessaan sekä nettiajanvarauksemme löydät kotisivuiltamme www.kauneushoitolalahde.fi.






Lähteessä teitä hemmottelevat minä, SKY-Cidesco-kosmetologi Noora sekä SKY-kosmetologi Margareta. Itse olen kaksi vuotta sitten valmistunut Stadin ammattiopiston kasvatti, joka uskoo ihonhoidon tuovan asiakkaalle niin konkreettista kuin henkistäkin hyvinvointia. Mielestäni sen lisäksi, että hoidon tulokset näkyvät iholla on tärkeä vaikutus myös rentoutuksella ja mielihyvän lisäämisellä.Esimerkiksi ihonpuhdistuksen yhteydessä tehtävä kasvohieronta rentouttaa, purkaa stressiä ja auttaa jaksamaan nykyisin niin yleisen hektisen arjen keskellä. Kauneus kumpuaa sisältä päin ja samaan aikaan hyvä mieli lähtee raikkaasta ja huolitellusta ulkonäöstä. Mitä mieltä sinä itse olet?  Margareta on vankan kokemuksen alalta omaava kosmetologi, joka paneutuu jokaiseen asiakkaaseen ja iho-ongelmaan huolellisesti. Margaretan vahvuuksiin kuuluu erityisesti jalkahoidot sekä ihonpuhdistukset.

Hoitosarjoinamme on käytössä loistavat ammattisarjat Exuviance, HydraFacial, Hjeronymus, Gehwol, YumiLashes- ripsien kestotaivutukset ja Rolf Sterh- meikit. Tulen kirjoittamaan teille erillisin postauksen jokaisesta tuotesarjasta sekä heidän hoidoistaan. Pyrin toteuttamaan postaukset ”teksti viikossa”-periaatteella. Toiveita aiheista saa esittää ja palautetta antaa :)

Löydät Lähteen myös Facebookista  https://www.facebook.com/kauneushoitolalahde/, Instagramista käyttäjänimellä @kauneushoitola_lahde. Vastaan mielelläni mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin sähköpostilla info@kauneushoitolalahde.fi, facebookin kautta, tai puhelimitse 09 711 017. Vaikka numeromme on lankaliittymä, myös tekstiviesti tulevat perille ;)


Ihanaa Joulun aikaa, Onnea vuodelle 2017 ja Toivottavasti viihdyt blogimme parissa!

-Noora